Lydbølger

Musikprofil

Hvis du er til rock/indie/alternative med ørefængende guitar riffs, fingerspillet bas og trommer med bid, så er du garanteret en oplevelse på Sway. Vi ligger vægt på musik der kan mærkes og sætter pris på alt det gode, vi alle sammen kender. Om du vil skråle med, jamme på luftguitaren eller læne dig tilbage under en paraply af rockens mange undergenrer, så byder vi dig velkommen til et lyden af Sway.

DJ's

Hver fredag og lørdag spiller vores DJ’s fra 24:00 til 05:00. Vi har rigtige musikkendere tilknyttet, som hver weekend servere knivskarpe setlister, du kan feste til.

Alt godt fra rockens verden bliver sat i rotation på pladespillerne og uanset din alder eller baggrund, ja så garanterer vi for at foden vipper og lysten til at skråle med hurtigt melder sig – husk at varme stemmen godt op!

Live Musik

Udover DJ’s føler vi os forpligtede til at gøre lidt ekstra og give vores gæster muligheden for at opleve bands helt tæt på. Vi rydder smider live musik igennem limiteren og forvandler en del af dansegulvet til scene, hvor man kan møde musikken i øjenhøjde.

 

Følg med i vores kommende arrangementer her

Facebook

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/e/8/2/swayaarhus.dk/httpd.www/wp-content/plugins/arscode-social-slider/fblb_slider.php on line 47